Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens navn: Skjerning Vinimport IVS
Selskabsform: Iværksætterselskab
CVR: 36063246
Oprettelsesår: 2014

Kontaktinfo
Skjerning Vinimport IVS
Kukkervænget 12, Thurø
5700 Svendborg
info@skjerning.dk
Telefon 70701332

Aldersgrænse
Hos Skjerning Vinimport handler vi kun med personer over 18 år. Du kan derfor i tvivlstilfælde blive bedt om at dokumentere din alder. Det gør vi for at sikre at vi ikke sælger vin til unge under 18 år!
Læs mere her: https://www.sst.dk/da/viden/tobak/lovgivning/skiltning-om-salg-af-tobak-og-alkohol

Betaling
Hos Skjerning Vinimport modtager vi Visa, Visa Electron, American Express og MasterCard. Alle transaktioner krypteres, så de ikke kan kompromiteres på nogen måde. Vi gemmer ikke dine kortoplysninger i forbindelse med dine betalinger. 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret. For at benytte dig af din fortrydelsesret skal du seneste 14 dage efter modtagelsen af dine varer give os meddelelse herom. Modtagne returneringer der ikke indeholder begrundelse for hvorfor de returneres vil IKKE blive behandlet. I samme ombæring skal det også nævnes, at det ikke er nok at nægte modtagelse af din pakke, eller undlade at afhente den på posthuset – hvis en pakke ryger retur uden tydelig begrundelse for hvorfor den ryger retur, så vil den ikke blive behandlet. Sørg derfor altid for at vedlægge en skriftlig erklæring sammen med de varer du returnerer, som indeholder dit navn, adresse, e-mail og dit ordrenummer. Du kan med fordel benytte denne standardformular, som vist i loven om forbrugeraftaler. Dine returvarer skal sendes til følgende adresse:

Skjerning Vinimport IVS
Att: Retur/fortrydelse
Kukkervænget 12
5700 Svendborg

Du er selv ansvarlig for de returnerende varer indtil at vi modtager dem, så sørg altid for at pakke dem forsvarligt ind, samt beholde track and trace nummer, så du altid kan bevise overfor transportøren at varerne er blevet afsendt. Du skal som udgangspunkt selv betale for at sende varer retur, med mindre andet er aftalt.

Bemærk venligst, at du helt eller delvist kan miste dit købsbeløb, hvis værdien af de returnerende varer forringes fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Den er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndteret varerne på en anden måde, end det var nødvendigt, for at bestemme varens art og egenskab

Priser
Alle priser er inklusive 25 procent moms, og angivet i danske kroner. Vi forbeholder os retten til at tage forbehold for prisfejl, udsolgte varer, afgiftsstigninger, valutaændringer og force majeure.

Levering
Vi sender til hele Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland. Vi bestræber os på at sende dine varer den dag du bestiller dem. Levering vil typisk tage 1 til 3 hverdage, alt afhængig af hvilken fragtmulighed der benyttes. Ved køb for minimum  1.200 kroner er fragten gratis. Ved køb for mindre end 1.200 kroner koster fragten 125 kroner.

Udsolgte varer
Nu og da kan det ske, at en af de varer du er på udkig efter er udsolgt. Vi vil i sådanne tilfælde tage kontakt til dig, og foreslå alternative muligheder.

Beskadigede varer
Hvis uheldet er ude, og din vare(r) er blevet beskadiget under fragten, så beder vi dig om at sende en mail til info@vinimport.flywheelsites.com og så vil vi hurtigst muligt sende en erstatning.

Klagemuligheder
Ønsker du at klage over handelsforløbet kan dette ske gennem Forbrugerklagenævnet.

Du kan læse mere om dine rettigheder ved e-handel her.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du sende en mail til Skjerning Vinimport ved at benytte følgende e-mail: info@vinimport.flywheelsites.com

.