photo_12945_20090811

Om os

Køb kvalitetsvine hos Skjerning Vinimport

Vi har en stor passion for italienske og australske vine hos Skjerning Vinimport.

Derfor importerer og sælger vi udelukkende vine, vi selv nyder at drikke. Hos os kan du vælge mellem spændende rødvine, hvidvine, rosévine og udvalgte dessertvine.

De producenter, vi køber fra, har vi nøje udvalgt, og de fremstiller udelukkende vin med en forkærlighed for kvalitet frem for kvantitet. Vores holdning er, at kun det bedste er godt nok til dig.

 

 

 

Her får du kvalitetsvine til en fornuftig pris

Hos Skjerning Vinimport har vi valgt at føre et mindre, men selektivt udvalg af nogle af de bedste italienske og australske vine, frem for at have et meget stort sortiment.

Vi elsker vin, og derfor er vores ambition at kunne tilbyde dig nogle meget velsmagende vine til en fornuftig pris. Så her får du virkelig noget for pengene. Da vi både har lager i København og i Svendborg, kan vi levere hurtigt og uden høje leveringsomkostninger – til glæde for dig.

Sådan startede Skjerning Vinimport

I 2014 startede vi vores familiefirma, der består af Peter Søegaard Skjerning og svigerfar Hans Skjerning. Vi havde oplevet en stigende interesse for vin gennem mange år og fået mange forespørgsler på kvalitetsvine.

At det blev italienske og australske vine skyldes at Peter har en stor interesse i Australien – både selve landet – men også de vine, der især kommer fra Barossa-området nord for Adelaide.

Hans har rejst meget i Piemonte-regionen i Italien og længe været begejstret for den italienske kultur, hvor man samler familie og venner omkring et godt måltid mad. Naturligvis tilsat en passende italiensk vin.

Vi har derfor mange års kendskab til vores vinområder, og den viden har vi samlet i Skjerning Vinimport.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller for at få en snak om hvilken vin, du skal vælge.

Kontakt os her